Tijdens openingstijden is het heerlijk toeven binnen in de schaapskooi en buiten op ons terras of onder de overkapping met warm vuurtje.
Genietend van een warme chocomelk of gewoon een lekker bakje koffie of thee met taartje is het de ideale plek om tot rust te komen.

Verrassende produkten en kadootjes in onze store-in-store winkel van keramiek, sieraden, viltartikelen tot boeken en andere kunstzinnige artikelen, gemaakt door plaatselijke kleine ondernemers die met passie iets moois maken.

Ook kunt u hier rundvlees van eigen erf kopen of dagverse eitjes.

IMG 6355

Voor onze 'store in store'-winkel zijn we altijd op zoek naar kleine ondernemers met een leuk en verrassend produkt met een goed verhaal. Wat dat goede verhaal is en of dat past bij onze locatie, kunnen we bepalen nadat we hierover contact hebben gehad. Het zal in de trant van een bewuste leefstijl kunnen passen. 

Heb jij nog leuke, orginele, duurzame, verrassende, mooie, zelfgemaakte, lekkere, produkten te koop en lijkt dit jou een boeiende locatie, dan spreken we graag een keer af of loop een keer binnen tijdens openingstijden.