De Balansstudio bevindt zich boven in de grote stal op ons erf. Hier worden allerlei lessen en workshops gegeven die balans  brengen in lichaam en geest. Van verschillende soorten Yoga, T’ai Chi Ch’uan, Ademwerk en meditatie (zie de vaste weekagenda onder aan deze pagina of op de pagina met workshops)
Het is een lichte ruimte die van alle gemakken voorzien is. We hebben vrij zicht op het erf en de schaapskooi. Ook kan je de koeien en stier zien in de stal, de hoofdbewoners. Een echte Zen ervaring...

De ruimte is voorzien van een fijne kurkvloer met vloerverwarming, wat een heerlijk klimaat geeft in de koude wintermaanden. Matten, dekentjes en bolsters liggen voor je klaar!

(i.v.m. coronamaatregeling zijn de bolsters en dekentjes even niet mogelijk, hopelijk in de toekomst weer wel. Daarom voor nu even eigen mat, handdoek, deken etc meenemen)

We hebben een heerlijke zithoek met een keukentje waar je voor en na de les iets kan drinken en waar je je kan omkleden.

 

Op het erf..

Aan het hek van de inrit hangt een groen ovalen bord met daarop het Derde Erf. Direct rechts voor het hek kan je parkeren. Op het erf loop je richting de stal en ga je de stalen buitentrap op. Het kan voorkomen dat je begroet wordt door Tommie, Miepie en Eefje, de boerderij honden. Hun blaf kan indrukwekkend klinken, maar ze zijn erg lief. Roep ze maar bij hun naam, je zal zien hoe blij ze daar van worden.

 

WanneerWATWIECONTACT
Maandag        
9:15-10:30 Dru yoga Saskia  
11:00-12:15 Slow yoga Saskia     
19:00-20:15 Yin yoga Sam
20:30-20:15 T'ai Chi Chu'an Arnoud
         
Dinsdag        
 19:00-21:00  mindful zwanger en bevallen  Margot    
         
Woensdag        
9:15-10:30 Yin yoga Sam
11:00-12:15 Relax yoga Astrid
19:00-20:15 T'ai Chi Ch'uan Arnoud
20:30-21:45 Gentle Flow yoga Sam
         
Donderdag        
19:30-22:00 eerste van de maand Ademcirkel  Corine    
19:30-22:00 Wisselende thema's met en rond Ademwerk Corine e.a.    
         
Vrijdag        

9:00-13:00

 Alignment Yoga

 Inge

 

 
Zaterdag en Zondag Wisselende workshops      

Zie pagina workshops voor meer informatie, prijzen, data & tijden.

Eerste keer

Trek kleding aan die gemakkelijk zit en niet knelt. Voor taiji kan je het beste platte schoenen dragen zonder hak, of sokken. Voor yoga is het handig als je een flesje water, een sweater/vestje en sokken bij je hebt voor de eindontspanning. Wij zorgen voor yogamatten, kussens en blokken, maar je mag natuurlijk ook je eigen mat meenemen.

Neem zelf een grote badhanddoek, kussen en deken mee zolang de Covid-19 maatregelen van kracht zijn!