In samenwerking met het Landschapsfonds Eem en Vallei is er een wandelpad over o.a. ons land aangelegd. Dit is een zogeheten 'klompenpad' geworden en loopt o.a. via ons erf over boerenland naar de Eem.
De start van de route  is  bij Hotel Het Witte Huis (Fletcher), ook aan de Birkstraat richting Amersfoort. Daar is volop parkeergelegenheid en is 7 dagen in de week geopend voor een lekker kopje koffie. Parkeren is voor wandelaars bij ons niet toegestaan met de auto, wel met de fiets!                                                    
Bij ons is er op vrijdag en zaterdag gelegenheid voor een tussenstop in ons theehuisje (zie openingstijden elders op de site) Wij schenken koffie, thee, sapje met vaak zelfgebakken koek, boerenijsje en mooie inspirerende produkten in de store in store winkel.

Onze terrassen zijn alleen toegankelijk bij de Schaapskooi en alleen als we open zijn.
U bent te gast op ons prive-terrein en wij hanteren een aantal spelregels om het voor ons en ons bedrijf prettig te laten werken.

VOOR ALLE DUIDELIJKHEID BENADRUKKEN WIJ DAT HET KLOMPENPAD VOOR EEN GROOT GEDEELTE (GEHELE NOORDZIJDE VAN DE BIRKSTRAAT) VERBODEN IS VOOR HONDEN! OOK ONS ERF EN LAND IS NIET TOEGANKELIJK VOOR HONDEN.

klompenpad