recreatief

Alweer heel wat jaren kan er bij ons boerengolf gespeeld worden! Velen zijn u al voorgegaan.                                         
De 'baan' is uitgezet in de weilanden achter onze boerderij, bestemd voor onze melkkoeien. Er wordt dus gespeeld tussen de koeien, koeienvlaaien, bij hoog of laag gras, verse gier en andere obstakels. De meeste holes liggen bij ons langs de slootkant, wat voor een extra 'handicap' zorgt.
Rubber laarzen of oude schoenen zijn geen overbodige luxe!

Boerengolf wordt in teamverband gespeeld met (het leukste) max. 5 personen per team. Er spelen steeds 2 teams  tegen elkaar en lopen zo samen de baan af (9 holes), terwijl er om de beurt wordt geslagen (de teams om de beurt en in het team ook om de beurt). Het duurt gemiddeld 1,5 uur.
Een leuke bezigheid voor jong en oud, voor verschillende samenstellingen (familiefeesten, bedrijfsuitje, vriendendag en vrijgezellenfeest).

Het tarief is voor het golfen € 13,00 per persoon (incl. 1 drankje), ook voor begeleiding.

Wij berekenen minimaal 10 personen/130 euro. Reserveren is gewenst! Zondag zijn we gesloten.

 

LET OP! VANAF 1 JANUARI 2022 STOPPEN WIJ MET HET KLOMPENPAD. HET IS DAN NIET MEER MOGELIJK OM OVER ONZE WEILANDEN TE LOPEN, TUSSEN DE BIRKSTRAAT EN DE PETER V/D BREMERWEG EN OOK HET WEILAND TUSSEN DE AP HILHORSTWEG EN DE EEM. Landschapsfonds Eem en Vallei is druk bezig om een andere route te realiseren.

 

 Nog steeds is het verboden voor wandelaars de auto bij ons te parkeren, wel met de fiets! Wij hebben de ruimte vaak nodig voor deelnemers aan 1 van de activiteiten op ons erf en uw auto staat dan in de weg.                                                   
klompenpad