Agenda

Geen evenementen

Openingstijden

 

Theehuis  en Store in store:

We zijn open:

* op woensdag van 10.30 - 17.00 uur

* donderdag van 11.00 - 17.00 uur

* vrijdag van 11.00 - 17.00 uur

* zaterdag van 10.00 - 13.00 uur 

Melktap  (zelfbediening en zelf flessen en gepast muntgeld meenemen) alle dagen beschikbaar (bij voorkeur bij daglicht)

en eieren: zelfbediening en gepast muntgeld meenemen. Bij openingstijden van het winkeltje staan de eitjes binnen in de winkel en kan er ook geld gewisseld worden


Verder volgens afspraak:
06-52336343 of 06-42457325
(liefst voor 17:30)

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief.

 

Like deze website:

Tijdens openingstijden is het heerlijk toeven binnen in de schaapskooi en buiten op ons bohemian terras onder de overkapping met warm vuurtje.
Genietend van een warme chocomelk of gewoon een lekker bakje koffie of thee met taartje is het de ideale plek om tot rust te komen.

Verrassende produkten en kadootjes in onze store-in-store winkel van keramiek, sieraden, viltartikelen tot boeken en andere kunstzinnige artikelen, gemaakt door plaatselijke kleine ondernemers die met passie iets moois maken.

Ook kunt u hier rundvlees van eigen erf kopen of dagverse eitjes.

IMG 6355Voor onze 'store in store'-winkel zijn we altijd op zoek naar kleine ondernemers met een leuk en verrassend produkt met een goed verhaal. Wat dat goede verhaal is en of dat past bij onze locatie, kunnen we bepalen nadat we hierover contact hebben gehad. Het zal in de trant van een bewuste leefstijl kunnen passen. Ook ben ik helemaal enthousiast uit Engeland teruggekomen met al die leuke vintagespullen en huisvlijt.

Er zijn boxen in verschillende formaten om je produkt te etaleren en te verkopen. 

Het idee is dat naar aanleiding van de produkten in de boxen men eerder je website weet te vinden en daar ook zal gaan winkelen.
Heb jij nog leuke, orginele, duurzame, verrassende, mooie, zelfgemaakte, lekkere, produkten te koop en lijkt dit jou een boeiende locatie, dan spreken we graag een keer af of loop een keer binnen tijdens openingstijden.