Agenda

Geen evenementen

Openingstijden

 

Theehuis  en Store in store:

We zijn open:

* op woensdag van 10.30 - 17.00 uur

* donderdag van 11.00 - 17.00 uur

* vrijdag van 11.00 - 17.00 uur

* zaterdag van 10.00 - 13.00 uur 

Melktap  (zelfbediening en zelf flessen en gepast muntgeld meenemen) alle dagen beschikbaar (bij voorkeur bij daglicht)

en eieren: zelfbediening en gepast muntgeld meenemen. Bij openingstijden van het winkeltje staan de eitjes binnen in de winkel en kan er ook geld gewisseld worden


Verder volgens afspraak:
06-52336343 of 06-42457325
(liefst voor 17:30)

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief.

 

Like deze website:

logolichtleven

Op de bovenverdieping van de Schaapskooi is mijn praktijk 'LichtLeven in Balans' gehuisvest, waar ik mensen behandel met chronische klachten op holistische wijze.
Het is mijn overtuiging dat om het zelfhelend vermogen van het lichaam optimaal te laten werken, de focus moet liggen op ontstressen van binnenuit en wel op celniveau. Hiervoor gebruik ik meerdere vormen van behandeling.

De basis van de praktijk is biofotonentherapie (lichttherapie), een vorm van geintegreerde geneeskunde, met zowel een reguliere- als complementaire geneeskundige visie op alle aspecten van de mens: fysiek, sociaal, psychisch, mentaal en spiritueel.
Het preventieve karakter van de therapie maakt dat deze ook zeer goed past binnen een bewuste leefstijl. (www.biontology.com)

Daarnaast is het mogelijk om een verbonden ademsessie (Transformational Breath) bij mij te volgen. De adem is een krachtige tool die op veel manieren inzetbaar is. 'Zo je ademt, zo leef je'. Met meer inzicht hierin en ook door een sessie te ervaren heb je zelf de mogelijkheid om het leven met meer vrijheid en liefde te leven.

Ook maak ik gebruik van onder andere de behandelvormen PSYCH-K en Regenesis-Touch.

Om belemmerende of ongewenste gevoelens, gewoonten en blokkades effectief te veranderen is PSYCK-K een zeer snelle en vriendelijke behandelvorm . Het is het herschrijven van ons onderbewustzijn die de kloof tussen wens en werkelijkheid dicht. Waar heb je last van en wat wil je wel?

Indien men meer behoefte heeft aan een manuele benadering, is Regenesis-touch een juiste manier van behandelen. 
Ook hier is de rode draad het in balans brengen van lichaam en geest maar nu ligt de nadruk op het ontstoren van verkramping en dwangstanden in het lichaam van in eerste instantie draaier en atlas (2 bovenste nekwervels), nek, de wervelkolom en het bekken op een zeer zachte manier.


Herkent u uzelf in 1 van onderstaande klachten?

* weinig energie
* moe opstaan
* chronische (darm/pijn)klachten
* allergische reacties
* hooikoorts, astma, infecties
* dyslexie/leerproblemen
* gewrichtsklachten
* diagnose Lyme
* etc

... dan is een behandeltraject in mijn praktijk wellicht voor u een uitkomst.

Door jezelf dit te gunnen, geef je jezelf een mooi en waardevol kado.

 Corine Wantenaar

Voor meer informatie verwijs ik u graag door naar www.LichtLeven.eu en mocht u vragen hebben of behoefte hebben aan een kennismakingsgesprek, kunt een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bellen 06-52336343.