Agenda

Geen evenementen

Openingstijden

 

Theehuis  en Store in store:

We zijn open:

* op woensdag van 10.30 - 17.00 uur

* donderdag van 11.00 - 17.00 uur

* vrijdag van 11.00 - 17.00 uur

* zaterdag van 10.00 - 13.00 uur 

Melktap  (zelfbediening en zelf flessen en gepast muntgeld meenemen) alle dagen beschikbaar (bij voorkeur bij daglicht)

en eieren: zelfbediening en gepast muntgeld meenemen. Bij openingstijden van het winkeltje staan de eitjes binnen in de winkel en kan er ook geld gewisseld worden


Verder volgens afspraak:
06-52336343 of 06-42457325
(liefst voor 17:30)

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief.

 

Like deze website:

Ons winkeltje is aanstaande vrijdag 4 oktober en zaterdag 5 oktober gesloten.

Het personeel is even aan het relaxen en inspiratie aan het opdoen ....

 

Onze openingstijden zijn gewijzigd.

Woensdag een half uurtje later open (zo kan je na de ochtendyogales meteen aanschuiven voor kopje koffie/thee en taartje), om 10.30 uur i.p.v. 10 uur
Donderdag en vrijdag zijn we nu om 11 uur open en kan je ook tot een uurtje later bij ons terecht, we sluiten dan om 17 uur. Nog even een drankje na het werk, voor het avondeten. 

 

Wij sluiten ook even onze deuren gedurende de periode rond Kerst en Oud en Nieuw.
Van 23 december t/m 4 januari aanstaande is ons winkeltje gesloten. Wil je nog het allerlekkerste rundvlees kopen voor de kerstdagen? U bent van harte welkom tijdens onze openingstijden.

Hele fijne feestdagen en tot ziens in 2019!

 

Komen jullie weer genieten van onze geweldige stek?

 

We hopen jullie te mogen begroeten 

NIEUWE ACTIVITEITEN BIJ &JOY AMERSFOORT!
De komende maanden is het aanbod van &JOY weer uitgebreid met nieuwe workshops en cursussen. Lees mee:

TAIJI BOKSWORKSHOP by Arnoud

Maak onder leiding van Laura Stone kennis met deze praktische manier van boksen vanuit zachtheid en ontspanning op lichamelijk, emotioneel, mentaal en geestelijk niveau. We trainen met een partner, bewust en met respect voor elkaar op basis van de body mechanics van Grandmaster William C. C. Chen. Dit bevordert de persoonlijke ontwikkeling op alle niveaus. De workshop vindt plaats op zondag 1 oktober van 11.00 uur tot 16.00 uur. Deelname € 50,-.

ADEMWORKSHOP by Gjalt

Alles wat we meemaken en niet volledig verwerken is terug te zien in ons lichaam en daarmee in onze adem. De stress die een stijve nek of hoofdpijn veroorzaakt, moeilijk slapen, vermoeidheid, buikklachten. Na een tijdje zullen de fysieke klachten wellicht verminderen, maar de spanning nestelt zich ergens in ons lichaam en blijft onze adem beperken. Transformational Breath® is een krachtige, liefdevolle techniek, die je adem en daarmee je leven verruimt. Deze workshop volg je op 6 oktober van 19.30 tot 22.00 uur. Jouw bijdrage is € 40,-.

HOLISTISCH ENERGETISCHE MASSAGE by Steve

In deze 5 daagse cursus holistisch energetische massage (HEM) leer je om te gaan met en gebruik te maken van energie. Een holistische energetische massage ontspant de spieren, bevordert de bloedsomloop en brengt het zenuwstelsel tot rust. De energie gaat weer stromen. Er zijn nog een paar plekken voor deze cursus dus wees er op tijd bij. De cursusdagen zijn 4, 11, 18 en 25 november en 9 december van 10.00 tot 17.00 uur. De prijs voor de cursus is € 475,- inclusief biologische lunch, syllabus en certificaat.

EDELSTEENMEDITATIE de basis by Saskia

Op 12 november van 10.00 tot 13.00 uur vindt een eerste introductie met de edelstenen plaats, noem het een initiatie. Met de voeten op de grond, in contact met de aarde en in verbinding met jezelf, kom je op de plek waar wondertjes wachten om aangeraakt te worden. Misschien mag er iets geheeld worden, misschien mag er een inzicht verhelderd worden of misschien is alles wat jij nu nodig hebt een diepe ontspanning...De stenen hebben voor ieder een eigen boodschap. Hoe je met edelsteenmeditatie deze boodschap ontvangt en vertaalt, ervaar je tijdens deze basisworkshop. De prijs voor deze basisworkshop is € 75,-.

VROUWENCIRKEL by Sanne

Op 3 december van 14.00 tot 17.30 uur organiseert Sanne haar tweede vrouwencirkel bij &JOY. Een cirkel is een plek waar vrouwen even al hun rollen die ze dagelijks vervullen naast zich neer kunnen leggen en zichzelf centraal mogen stellen. Een plek waar ervaringen en gevoelens, vragen en twijfels, maar ook wijsheid en talenten, passies, inzichten en ideeën samen komen. Het thema van deze middag is 'In contact met je oerkracht'. De prijs voor deze cirkel is € 30,-.

Wil je meer informatie of deelnemen aan een van bovengenoemde activiteiten?
Bel of mail ons!

Sam | 06 130 34 721
Arnoud | 06 479 00 232

www.EnjoyAmersfoort.nl
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


* Maak een foto van jezelf in balans
* Post jouw foto op Facebook e/o Instagram met hashtag OpenErf
* Plaats jouw foto uiterlijk 31 augustus
* De mooiste foto wint op 2 september een prachtige prijs!

Het Derde Erf is een echte biologische balansboerderij, de bewoners streven zowel in wonen als werk naar een natuurlijke balans. Hoe zit het eigenlijk met jouw balans? Doe mee & win een prachtige prijs! Om je te inspireren zullen alle deelnemers aan #OpenErf zichzelf de komende weken voorstellen in balans ?. — in balans.

20228443 1536761683053935 6839431509531799368 n

Zaterdag, 2. September 2017, 11:00am - 05:00pm

Pssst, blok 2 september in je agenda want het Derde Erf organiseert samen met &JOY Amersfoort de eerste editie van #OpenErf Maak kennis met alle verrassende activiteiten op deze bijzondere plek. Van biologische groente tot taiji, van beeldhouwwerken tot massage, van vachtvilten tot yoga en nog veel, veel meer....

In de loop van de komende weken stellen de mensen achter al deze activiteiten zich voor op o.a. onze facebookpagina, dus blijf ons volgen!

unnamed-4

 

 

 

 

In ons winkeltje Zus(s)enZo is het nu ook mogelijk om gezellig te ontbijen en lunchen.

Wij serveren nu ook heerlijke broodjes, luxe tosti's, taartjes, ijs, soep, diverse sapjes en meer....

Lekker biologisch met producten van hoofdzakelijk eigen bodem.

Tot snel bij ons op het gezellige terras met nieuw ingerichte tuinkamer.

Openingstijden van woensdag t/m zaterdag tussen 10-16 uur.

 unnamed-3

&JOY Yoga, Taiji, Meditatie, Massage & Food

Op de hooizolder van de koeienstal vind je &JOY, de plek om te ontspannen!

&JOY is het initiatief van Arnoud & Sam en is in de zomer van 2014 in Amersfoort ontstaan. Arnoud & Sam zijn niet alleen een stel, maar ook beiden druk met het combineren van hun baan, pubers, vrienden en familie.

Sam: ‘Ons drukke leven, waarin we regelmatig met het woord ‘moeten’ geconfronteerd werden, was de aanleiding voor &JOY. Door alle hectiek met 1001 (verplichte) afspraken verliezen we soms uit het oog waar het echt om gaat. We vergeten onszelf de vraag te stellen wat goed is voor ons, onze omgeving en de wereld. &JOY is voor ons de plek waar je alle drukte even van je af kunt schudden. Momenteel bieden wij taiji lessen voor beginners en gevorderden, flow yoga en yin yoga. Interesse in een proefles? Mail ons!

Daarnaast biedt &JOY ruimte aan mensen die, net als Arnoud en Sam, hun eigen passie graag willen doorgeven aan anderen. Arnoud vervolgt: ‘Wij geloven dat allerlei initiatieven kunnen bijdragen aan &JOY. Daarom nodigen wij anderen, die iets aan te bieden hebben dat past bij een relaxte en gezonde levensstijl, uit om met ons mee te doen. En geloof ons, wij vinden echt niet snel iets gek. Laat ons dus weten wat jij graag zou willen delen met anderen.‘

www.EnjoyAmersfoort.nl

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

https://www.facebook.com/EnjoyAmersfoort

 

Op donderdag 14 april, vrijdag 15 april en zaterdag 16 april is het winkeltje Zus(s)enZo(o) gesloten i.v.m. onze bijscholing Advanced Workshop PSYCH-K. Wij kunnen u hierna nog beter, vriendelijker, hartelijker, prettiger van dienst zijn.

We hopen u de week erna weer te mogen ontvangen.

Voor meer informatie over PSYCH-K kunt u terecht op de site www.dewerff.net