Agenda

Geen evenementen

Openingstijden

Theehuis  en Store in store:
do, vr, za van 10:00 tot 16:00

Melktap en eieren: zelfbediening

Verder volgens afspraak:
06-52336343 of 06-42457325
(liefst voor 17:30)

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief.

 

Like deze website:

 unnamed-3

&JOY Yoga, Taiji, Meditatie, Massage & Food

Op de hooizolder van de koeienstal vind je &JOY, de plek om te ontspannen!

&JOY is het initiatief van Arnoud & Sam en is in de zomer van 2014 in Amersfoort ontstaan. Arnoud & Sam zijn niet alleen een stel, maar ook beiden druk met het combineren van hun baan, pubers, vrienden en familie.

Sam: ‘Ons drukke leven, waarin we regelmatig met het woord ‘moeten’ geconfronteerd werden, was de aanleiding voor &JOY. Door alle hectiek met 1001 (verplichte) afspraken verliezen we soms uit het oog waar het echt om gaat. We vergeten onszelf de vraag te stellen wat goed is voor ons, onze omgeving en de wereld. &JOY is voor ons de plek waar je alle drukte even van je af kunt schudden. Momenteel bieden wij taiji lessen voor beginners en gevorderden, flow yoga en yin yoga. Interesse in een proefles? Mail ons!

Daarnaast biedt &JOY ruimte aan mensen die, net als Arnoud en Sam, hun eigen passie graag willen doorgeven aan anderen. Arnoud vervolgt: ‘Wij geloven dat allerlei initiatieven kunnen bijdragen aan &JOY. Daarom nodigen wij anderen, die iets aan te bieden hebben dat past bij een relaxte en gezonde levensstijl, uit om met ons mee te doen. En geloof ons, wij vinden echt niet snel iets gek. Laat ons dus weten wat jij graag zou willen delen met anderen.‘

www.EnjoyAmersfoort.nl

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

https://www.facebook.com/EnjoyAmersfoort

 

Op donderdag 14 april, vrijdag 15 april en zaterdag 16 april is het winkeltje Zus(s)enZo(o) gesloten i.v.m. onze bijscholing Advanced Workshop PSYCH-K. Wij kunnen u hierna nog beter, vriendelijker, hartelijker, prettiger van dienst zijn.

We hopen u de week erna weer te mogen ontvangen.

Voor meer informatie over PSYCH-K kunt u terecht op de site www.dewerff.net

 LEZING
stressvrij en gelukkig met PSYCH-K

DOORBREEK JE GEWOONTEN EN BELEMMERENDE OVERTUIGINGEN

 

OP VRIJDAG 18 MAART A.S. OM 19.30 UUR VERZORGT DRS. PAULA VAN DER WERFF I.S.M. MET PRAKTIJK LICHTLEVEN IN BALANS BIJ HET DERDE ERF IN SOEST EEN LEZING OVER PSYCH-K.

PSYCH-K IS EEN KRACHTIG PROCES WAARMEE JE GEVOELENS, GEWOONTEN EN BLOKKADES DIE JE ALS BELEMMEREND OF ONGEWENST ERVAART SNEL, EFFECTIEF EN BLIJVEND KUNT VERANDEREN.
PSYCH-K STELT JE IN STAAT ALLE BEPERKENDE OVERTUIGINGEN, ZOALS BIJV. ‘IK KAN HET NIET’ OF ‘IK WORD NIET GEWAARDEERD’ TE ONTDEKKEN EN TE HERSCHRIJVEN IN OVERTUIGINGEN DIE JOU OPTIMAAL ONDERSTEUNEN IN JOUW PERSOONLIJKE ONTWIKKELING EN FUNCTIONEREN.

GOED NIEUWS: WE KUNNEN DEZE TECHNIEK ZELF TOEPASSEN EN IEDEREEN KAN HET LEREN!

INTERESSE?
VOOR MEER INFORMATIE OVER PSYCH-K KUNT U KIJKEN OP WWW.DEWERFF.NET OF WWW.VRIJVOLUITLEVEN.COM

GRAAG AANMELDEN PER MAIL: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. OF TELEFONISCH: 06-52 33 63 43

KOSTEN ZIJN 5 EURO, INLOOP VANAF 19 UUR
ADRES: BIRKSTRAAT 125, 3768 HE SOEST (HET DERDE ERF)

HOOP JE TE MOGEN ONTMOETEN,

CORINE WANTENAAR

Het winkeltje Zus(s)enZo(o) is gesloten van 30 juli t/m 8 augustus i.v.m. onze vakantie.

Het is wel mogelijk om rauwe melk en eitjes te kopen.

 

Wij hebben vanaf 5 januari 2015 ook de mogelijkheid om op maandag dagdelen in de zorg te komen werken.
Door de vele aanvragen hebben we deze uitbreiding gerealiseerd, maar er is nog plek voor 3 tot max. 4 personen. Interesse? Neem dan contact op met Joop (06-42457325) of per mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Langzaam krijgt het gezellige winkeltje 'Zus en Zo' in de schaapskooi een eigen gezicht.
Lekkere raw-taarten en bananen/havermoutkoekjes en/of vers gemalen bonenkoffie met warme rauwe melk...of chai-thee, het is er allemaal en wordt geserveerd door de charmante Zus Henriette.

Ook steeds meer leuke kado-artikelen of gezonde items zijn te verkrijgen.
Zo haakt Henriette met de seizoenen mee en maakt ze ook op verzoek de mooiste creaties.
Prachtige sieraden gemaakt van echte bloemen en schelpen of echt zilveren ringen op maat en smaak gemaakt, prachtige spaanse wijnen en olijfolie.
Keltisch zeezout, magnesium badzout of huidolie, melkkefircultuur, het is allemaal te koop om alle zintuigen te prikkelen en te stimuleren.

Nieuwsgierig? Kom gezellig langs en genieten van de warme omarming....

Waar wij benieuwd naar zijn is waar jij voor naar Het Derde Erf zou komen?

Wij willen graag vaker een themaochtend of middag organiseren waar behoefte aan is en wat ook past binnen onze zoektocht naar Balans.
Dat gaat voor ons over: *gezond en vooral lekker eten *ontspanning *gezellig (in) contact *creatief bezig zijn *hergebruik van kleding e.d. *beweging

Bijvoorbeeld: *kledingruilochtend/middag/avond? *haken/breien *spelletjesmiddag *proeverijen *lezingen/workshops *gezondheidscafe

Graag jullie ideeen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of kom gezellig langs op donderdag, vrijdag of zaterdag tussen 10.00 en 16.00 uur in het theehuis/winkeltje

Heeft un nog een wollen kledingstuk liggen dat u maar niet weg wilt doen?

Iets dat uzelf of iemand anders graag droeg?

Waar herinneringen en gevoelens aan verbonden zijn?

Aan een periode, een afscheid, een persoon, kindertijd....

Blije, liefdevolle, warme of verdrietige gevoelens?

Misschien kunnen wij samen bekijken of ik hier iets anders van kan maken. Iets dat het oude bij zich houdt en ook een nieuwe vorm krijgt. Iets dat warme, prettige, liefdevolle gevoelens met zich meebrengt of wellicht troost kan bieden in periode van verdriet of gemis.

Mooie Herinneringen

 

Moeke Madoeke (iedere donderdag, vrijdag en zaterdag van 10-16 uur aanwezig in de Schaapskooi/theehuis)
Info bij Henriette: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06 - 46 23 42 03

Taste of AyurYoga

Ontdek hoe Yoga en Ayurveda elkaar aanvullen en jouw welzijn kunnen bevorderen.
Kom naar de "Taste of AyurYoga" Workshop op zaterdag 30 augustus 2014!

De workshop wordt gehouden in de Schaapskooi van Het Derde Erf.

Wil je ontdekken:
- hoe je iedere dag opnieuw jezelf in balans voelt en blijft?
- hoe je van je spanningen afkomt?
- hoe je je vervelende klachten kunt kwijtraken?
- hoe je zin en energie overhoudt voor leuke dingen?

Kom dan proeven en ervaren wat Yoga en Ayurveda voor je kunnen doen!

Voor geinteresseerden die Yoga en Ayurveda in hun leven willen toepassen, organiseren ij een interactieve workshop op de prachtige biologische balansboerderij Het Derde Erf in Soest op zaterdag 30 augustus, 13.00 - 18.00 uur (inclusief een heerlijke maaltijd!). De kosten bedragen € 95,00 per persoon.

Aanmelden:
Nadere informatie en aanmelden kan bij www.happyayurveda.com

Wij verkopen sinds kort ook rauwmelkse roomboter van onze collega's De Beekhoeve uit Kamerik. Dit is een ecologisch bedrijf, dus helaas (nog?) niet biologisch dynamisch maar voor onze rauwe melk klanten een mooie aanvulling.

Een pakje van 250 gram kost 3 euro en net als ons vlees is dit te koop op openingstijden van het theehuis/winkeltje of even bellen vooraf.